Eiwitrijke recepten met Live Puri

Ontdek hieronder de lekkerste eiwitrijke recepten met eiwitpoeder. Meer dan 200 unieke, makkelijke en gezonde recepten!
1 2 3 18


Eiwitrijke recepten met eiwitpoeder

Ben je op zoek naar heerlijke eiwitrijke recepten met eiwitpoeder? Dan zit je bij Live Puri op de juiste plek! We hebben inmiddels meer dan 200 eiwitrijke recepten voor jou ontwikkeld en er komen wekelijks nieuwe recepten bij. Sommige koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt, andere zijn dan weer een gezondere variatie op een ‘gewoon’ recept. Maar altijd zijn ze overheerlijk en makkelijk te maken!

Wat is zo bijzonder aan de eiwitrijke recepten van Live Puri?

Met onze eiwitpoeders maak je natuurlijk een lekkere shake maar ze zijn ook perfect geschikt om te bakken. Dat komt door de unieke samenstelling. Het fijne van onze eiwitrijke recepten is dat ze perfect geschikt zijn voor iedereen die op een makkelijke manier extra eiwit wil toevoegen aan z’n dieet. Of  je (veel) sport, wil afvallen of eiwitrijke voeding nodig hebt, onze eiwitrijke recepten maken het makkelijk voor je om op een lekkere en gezonde manier je proteïnes aan je gewone voedingspatroon toe te voegen. Eiwitrijke voeding zorgt er ook nog eens voor dat je sneller verzadigd bent en dus minder snel weer trek hebt. Alle recepten zijn uitgebreid getest en vaak ook nog eens gemaakt door onze creatieve klanten!

Van eiwitrijk ontbijt tot eiwitrijk dessert

En alles daartussenin! Voor elk moment van de dag vind je wel een geschikt eiwitrijk recept bij ons. Van een eiwitrijke havermoutcake met een proteïne latte macchiato om de dag te starten tot deze koolhydraatarme moelleux au chocolat om in stijl te eindigen. Maar met Live Puri eiwitpoeder maak je ook tal van eiwitrijke smoothies.

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!