Ons motto?
Leef puur met Live Puri.

Over Live Puri
Live Puri werkt met jou aan een lichaam waarin je je lekker voelt. Zo ga je fit door het leven, op elk moment van de dag. Voor onze producten gebruiken wij zo weinig mogelijk verschillende ingrediënten, dus is Live Puri 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen. Kwaliteit en puurheid staan voorop. We hechten aan wetenschap en hebben daarom alles al vooraf voor je uitgezocht. Daar kun je je lichaam op laten vertrouwen.


Waarom kiezen voor Live Puri?

  • Samengesteld met ervaren apothekers (meer dan 20 jaar ervaring)
  • Claims 100% goedgekeurd door EFSA
  • Volledig vrij van vulmiddelen, smaakpoeders, conserveermiddelen en gluten
  • Duurzame, recyclebare verpakkingen
  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 40 euro


Hoe is Live Puri ontstaan?
Ik, Maaike Godts, ben opgegroeid in België met groenten uit de tuin, brood van de bakker en altijd vers bereide maaltijden. Gezonde en smakelijke voeding speelt dus al in mijn hele leven een belangrijke rol. Als kind was ik me niet altijd bewust van hoe bijzonder dat is. Maar nu ik zelf ouder ben, merk ik dat ik het belang van goede voeding graag aan anderen wil doorgeven. Het is namelijk niet altijd makkelijk om goede voeding te vinden.

Na 8 jaar gewerkt te hebben bij een groot zuivelbedrijf had ik de weg gevonden naar eiwitrijke voeding. Vaak werd me door mijn vriendenkring daardoor de vraag gesteld: ‘Welke eiwitten moet ik gaan kopen? Ik zie door de bomen het bos niet meer…’ In mijn eigen zoektocht naar lekkere eiwitrijke voeding, werd ik zelf vaak teleurgesteld. Dan weer was de productkwaliteit redelijk in orde, maar liet de smaak (veel) te wensen over. Soms viel de smaak mee, maar zat ik vooral vulmiddelen en suikers te eten.

Kortom, de Rolls Royce die ik zocht was niet te vinden. Vol energie besloot ik om het dan maar zelf te gaan maken. En niet onbelangrijk: in samenwerking met apothekers. Met trots kan ik nu melden dat mijn missie om lekkere én pure producten te ontwikkelen is geslaagd. En daarmee is Live Puri een feit. Onze eiwitten zijn 100% natuurlijk, hoogstaand kwalitatief en bovendien puur lekker, want langdurig een voedingspatroon opbouwen werkt alleen als je er ook van kunt genieten. Lees hier verder wat onze eiwitpoeders zo uniek maakt.

Vragen of tips, horen wij heel graag via info@livepuri.nl of 06-48470205.