Over Live Puri®

Het is onze missie om jou van jezelf te laten houden – in een lichaam waarin je je lekker voelt. Met pure gezonde, producten waar je lijf echt iets aan heeft, waar je van kan genieten en waarvan je de ingrediëntenlijst begrijpt. Zonder loze claims, zonder concessies te hoeven doen aan smaak.

Zo ga je fit door het leven, op elk moment van de dag. Voor alle producten gebruiken we zo weinig mogelijk verschillende ingrediënten, dus is Live Puri® 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen. Kwaliteit en puurheid staan voorop. Wij hechten aan wetenschap en hebben daarom alles al vooraf voor je uitgezocht. Daar kun je je lichaam op laten vertrouwen.

Waarom kiezen voor Live Puri?

  • Samengesteld met ervaren apothekers (meer dan 20 jaar ervaring)
  • Pure en natuurlijke smaak
  • Excellente Google reviews
  • Enkel claims die 100% goedgekeurd zijn door EFSA
  • Volledig vrij van vulmiddelen, smaakpoeders, conserveermiddelen en gluten
  • Duurzame, recyclebare verpakkingen
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Gemaakt met 99% lokale ingrediënten voor een kleine carbon footprint
  • Gratis verzending vanaf 60 euro, anders vanaf 2,95 euro in NL, België, Frankrijk en Duitsland

Hoe is Live Puri® ontstaan? Meer weten over Live Puri®?

Over Live Puri Maaike Godts

Fotografie: Remke Vet

Ik, Maaike Godts, ben opgegroeid in België met groenten uit de tuin, brood van de bakker en altijd vers bereide maaltijden. Gezonde en smakelijke voeding speelt dus al in mijn hele leven een belangrijke rol. Als kind was ik me niet altijd bewust van hoe bijzonder dat is. Maar nu ik zelf ouder ben, merk ik dat ik het belang van goede voeding graag aan anderen wil doorgeven. Het is namelijk niet altijd makkelijk om goede voeding te vinden.

Na 8 jaar gewerkt te hebben bij een groot zuivelbedrijf had ik de weg gevonden naar eiwitrijke voeding. Vaak werd me door mijn vriendenkring daardoor de vraag gesteld: ‘Welke eiwitten moet ik gaan kopen? Ik zie door de bomen het bos niet meer…’ In mijn eigen zoektocht naar lekkere eiwitrijke voeding, werd ik zelf vaak teleurgesteld. Dan weer was de productkwaliteit redelijk in orde, maar liet de smaak (veel) te wensen over. Soms viel de smaak mee, maar zat ik vooral vulmiddelen en suikers te eten.

Kortom, de Rolls Royce die ik zocht was niet te vinden. Vol energie besloot ik om het dan maar zelf te gaan maken. En niet onbelangrijk: in samenwerking met apothekers. Met trots kan ik nu melden dat mijn missie om lekkere én pure producten te ontwikkelen is geslaagd. En daarmee is Live Puri® een feit. Onze eiwitpoeders zijn 100% natuurlijk, hoogstaand kwalitatief en bovendien puur lekker, want langdurig een voedingspatroon opbouwen werkt alleen als je er ook van kunt genieten. Lees hier verder wat onze eiwitpoeders zo uniek maakt en waarom je er zulke lekkere eiwitrijke recepten mee kan maken. Sinds kort hebben we zelfs volledig ongezoete plantaardige vegan eiwitpoeders. En wist je dat alle vitamines en mineralen samengesteld zijn met 100% zuiver werkzame stoffen, geselecteerd door ervaren apothekers? Opdat je lichaam ze optimaal kan opnemen!

Het team van Live Puri®

Live Puri® groeit en daarom hebben we een team van deskundigen om jou op alle momenten het beste te kunnen helpen. Van apothekers en levensmiddelentechnologen die zorgen dat alle producten kwalitatief on point zijn, onze social media expert Anouk die onze boodschap groots uitdraagt tot ons logistieke team dat voor alle pakketjes de juiste bestemming vindt. Iedereen werkt met de grootste zorg en zoals het bij Live Puri® past: altijd met onze persoonlijke touch!

Vragen of tips, hoor ik heel graag via info@livepuri.nl of 06-48470205. Elk bericht beantwoord ik persoonlijk. Ik hoor graag van je!

Over Live Puri

 

Live Puri ® is een geregistreerd merk.

Maaike Godts
Zocherpad 2
3822TK Amersfoort

BTW NL002427459B58
KvK 68079818

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!