Verzending Live Puri

Wanneer je op werkdagen voor 16u je bestelling plaatst, versturen we je bestelling nog dezelfde dag. In 99% van de gevallen heb je je pakket de volgende dag al in huis. Alle bestellingen verzenden we met onze partner DHL. We kiezen daarmee voor betrouwbare bezorging (met fiets, e-scooter tot bestelwagen) en bovendien voor glimlachende bezorgers die jouw bestelling ongeschonden én zo veel mogelijk klimaatneutraal afleveren.

Nu tijdelijk verzending voor 2,95 euro!

Voor verzending naar een DHL Servicepoint geldt een tijdelijk tarief van 2,95 euro. Dit tarief is geldig voor Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland! Voor zendingen aan huis, wordt 3,95 euro berekend voor bestellingen onder de 60 euro.

Verzending naar Nederland

Vanaf 60 euro betaal je bij Live Puri geen verzendkosten. Bestel je minder, dan betaal je 3,95 euro voor het verpakken en verzenden van je pakket naar je thuisadres. Doorgaans wordt je pakket binnen 1 werkdag geleverd, maar dit is ook afhankelijk van de bezorgers uiteraard. Bestellingen voor 16u op werkdagen gaan dezelfde dag nog mee met de post. Met de track en trace code die je per mail ontvangt, kan je je pakket altijd op de voet volgen. Je ontvangt de track en trace code zodra het verzendlabel aangemaakt is. Pas wanneer het pakket daadwerkelijk door DHL ontvangen is, wordt het echt te volgen.

Je pakket wordt 1x bij jou thuis aangeboden. Als je niet thuis bent, wordt je pakket bij de buren of op een afgesproken plek afgeleverd. Als dat niet mogelijk is, wordt het naar een DHL service point gebracht zodat je het daar kan ophalen. Je hebt hiervoor 1 week de tijd. Als het pakket niet op tijd opgehaald wordt, komt het pakket retour naar Live Puri. Verzendkosten voor het opnieuw versturen zijn voor eigen rekening.

Verzending naar België, Frankrijk en Duitsland

Ook naar België, Frankrijk en Duitsland verzenden we je pakket vanaf 60 euro gratis. Bestel je minder, dan betaal je 3,95 euro voor het verpakken en verzenden van je bestelling naar je thuisadres. Binnen België, Frankrijk en Duitsland wordt je pakket doorgaans binnen 2 a 3 werkdagen geleverd door de bezorgers van DHL. Je ontvangt uiteraard een track en trace code per mail zodat je je pakket kan volgen.

Je pakket wordt 1x bij jou thuis aangeboden. Als je niet thuis bent, wordt het bij buren of op een veilige plaats rond het huis afgeleverd (afhankelijk van jouw voorkeuren in de DHL app). Anders wordt het naar een afhaal lokatie van DHL servicepoint in de buurt gebracht zodat je het daar kan ophalen. Je hebt hiervoor 1 week de tijd. Daarna wordt het pakket door DHL retour gebracht naar Live Puri. Verzendkosten voor het opnieuw versturen zijn voor eigen rekening. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om aan DHL je voorkeuren op te geven per zending.

Retouren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling bij Live Puri. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar tevredenheid verlopen zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@livepuri.nl of telefonisch via 06-48470205. Wij zullen er alles aan doen om een oplossing te vinden.

  • Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst (vanaf leverdatum) aan ons retour gezonden worden. Meld je retourzending per mail aan via info@livepuri.nl ovv je contactgegevens, je rekeningnummer, het terug te sturen product en liefst ook de reden (niet verplicht).
  • Je mag een product retourneren indien het ongeopend is i.v.m.gezondheidsbescherming en/of hygiëne na het verbreken van de verzegeling na levering. Het product dient in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin het ontvangen is, retour gestuurd te worden.
  • Kosten voor het retour zenden, zijn voor de consument.
  • Je bent aansprakelijk voor alle retouren totdat ze ons adres (Live Puri, Zocherpad 2, 3822TK Amersfoort) bereiken.
  • We zullen binnen 14 dagen het betaalde bedrag voor het geretourneerde product terugbetalen.

Een uitgebreide beschrijving over retouren lees je in onze algemene voorwaarden.

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!