Eiwitrijke recepten met Live Puri

Ontdek hieronder de lekkerste eiwitrijke recepten met eiwitpoeder. Meer dan 200 unieke, makkelijke en gezonde recepten!
1 2 3 4


Koolhydraatarme recepten van Live Puri

Met de koolhydraatarme recepten van Live Puri maak je de heerlijkste koolhydraatarme maar vooral eiwitrijke creaties. Veel recepten zijn tevens ook geschikt binnen een plantaardig voedingspatroon of ze zijn plantaardig te maken en er is voldoende variatie en inspiratie voor ieder moment van de dag. Zo hebben we ook heerlijke koolhydraatarme Sint recepten! Of deze toppers: koolhydraatarme mini Mona toetjes en koolhydraatarme Rainbow cupcakes.

Voor wie zijn deze koolhydraatarme recepten geschikt?

Ze zijn eigenlijk voor iedereen geschikt die wil letten op zijn koolhydraat inname. Vaak volgen mensen een koolhydraatarm dieet om af te vallen. Een koolhydraatarm dieet is namelijk hoog in eiwitten en dat zorgt ervoor dat je spiermassa beter behouden blijft bij het afvallen. Dat is erg belangrijk want meer spieren betekent ook meer verbranding en dat werkt natuurlijk versterkend op elkaar. Dubbele win dus!

Van ieder koolhydraatarm recept bij Live Puri worden de voedingswaarden weergegeven zodat je precies weet hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten erin zitten.

Koolhydraatarm ontbijt: onze tips

Een goeie dag start ook met een koolhydraatarm ontbijt! Onze koolhydraatarme ontbijt recepten zijn perfect uitgebalanceerd en maak je in een handomdraai! Wat dacht je van deze koolhydraatarme gezonde kokos pannenkoekjes en deze creamy overnight oats met vanille?

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!