Eiwitrijke recepten met Live Puri

Ontdek hieronder de lekkerste eiwitrijke recepten met eiwitpoeder. Meer dan 200 unieke, makkelijke en gezonde recepten!
1 2 3 6


De lekkerste eiwitrijke lunch recepten

Eiwitrijke lunch recepten zijn soms makkelijker te maken dan je denkt! De meeste eiwitrijke recepten van Live Puri zijn vooraf te maken of nemen heel weinig keuken tijd in beslag. En daarnaast bevatten ze altijd een flinke portie eiwitten zodat je zonder honger en goed gevoed de dag doorkomt. Ideaal voor wie minder koolhydraten wil eten en voor iedereen die van de vele voordelen van eiwitrijke voeding wil genieten.

Ons favoriete eiwitrijke lunch recept

Dat zijn eiwitrijke proteïne broodjes! Deze proteïne broodjes maak je met slechts 6 ingrediënten en 1 broodje bevat maar liefst 14,6 gram eiwit. Dat is een flinke gezonde dosis die je niet in je supermarkt broodje vindt.

Eiwitrijke lunch recepten helpen bij afvallen en spieropbouw

Wist je dat eiwitrijke voeding helpt om af te vallen? En het je daarnaast helpt bij opbouw en behoud van je spieren? Een dubbele win die gebaseerd is op jaren van wetenschappelijk onderzoek. Onze eiwitrijke lunch recepten zijn uitgebalanceerd zodat je alle voedingsstoffen binnen krijgt die passen bij een gezonde eetstijl. Je slaat dus niks over maar je zorgt dat de verhouding tussen de macro nutriënten optimaal is. En dat is de sleutel naar een gezond gewicht!

Ook vegan eiwitrijke lunch recepten vind je bij Live Puri

Ook plantaardige lunch recepten mogen uiteraard niet ontbreken! Wat dacht je van deze vegan ovenbaked oats en vegan pinky proatmeal shake? Alle plantaardige eiwitrijke recepten vind je uiteraard ook gebundeld!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!