Frozen Snowballs

09 december 2021 in Koolhydraatarm
Frozen Snowballs eiwitrijk recept Live Puri

Frozen Snowballs

Ik stel je graag voor aan de Frozen Snowballs: overheerlijke snackables die niet op je heupen, noch je buik, benen of billen gaan zitten.

Weet je wat dat betekent? Lekker snacken terwijl je zeker bent dat het verantwoord gebeurt én dat de welbekende energiedip uitblijft. Is dat niet fantastisch? En dan hebben ze ook nog eens een smaak waar je blij van wordt. Vanille, kokos en witte chocolade – dat kan gewoon niet fout gaan!

En ik ga je nog blijer maken. Want ook van de voedingswaarde van deze frozen snowballs ga je stuiteren! Met maar liefst 6 gram eiwit per balletje en bijna geen vet en nauwelijks koolhydraten is dit een van de lekkerste eiwitrijkste recepten van onze hele website! Bovendien heb je er enkel een kom, diepvries en 10 minuten voor nodig en een beetje geduld..

Bereidingstijd

10 minuten + 30 minuten diepvries

Voedingswaarde

Per balletje: 40 kcal, 1,1 gr koolhydraten (waarvan 0,7 gr suiker), 1,2 gr vet, 6,1 gr eiwitten.

Ingrediënten voor 10 balletjes

Bereiding 

  1. Doe alle ingrediënten behalve de geraspte kokos in een mengkom en meng het goed door elkaar met behulp van een vork. Plaats de mengkom minstens 30 minuten in de koelkast. (Langer is eigenlijk nog beter.)
  2. Haal de kom uit de koelkast en bestrooi je werkblad met geraspte kokos.
  3. Maak je handen licht vochtig en vorm 10 balletjes van het mengsel uit de kom.
  4. Rol de balletjes door de geraspte kokos en plaats deze in de vriezer. Licht bevroren zijn ze het lekkerst!

Anouk creëerde het recept voor deze originele frozen snowballs. Net als dit heerlijke Golden Mylk Vegan Banana Bread. Of deze vegan peanutbutter & jelly cups! Meer inspiratie van Anouk? Volg haar dan op Instagram voor nog veel meer leuks en lekkers!

Gerelateerde recepten

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!