De 7 allerlekkerste eiwitrijke pannenkoek recepten + bonus!

31 januari 2021 in Lifestyle
Live Puri de 7 allerlekkerste eiwitrijke pannenkoeken recepten

De 7 allerlekkerste eiwitrijke pannenkoek recepten en bonus!

Dat we bij Live Puri fan zijn van eiwitrijke pannenkoeken is al lang geen geheim meer. Sterker nog, we hebben inmiddels tal van variaties gebakken! Koolhydraatarme pannenkoeken, glutenvrije pannenkoeken of super snelle pannenkoeken, we draaien onze handen er niet meer voor om. Het leuke is dat je met een basis recept eindeloos kan variëren. Eindeloos plezier en genot dus, tijd dus om onze allerlekkerste eiwitrijke pannenkoek recepten te bundelen!

En weet je wat het leuke is? Ze zijn allemaal even makkelijk om te maken en vallen altijd bij iedereen in de smaak. De reden dat ze altijd lukken? Ze zijn allemaal gemaakt met Live Puri eiwitpoeder. Dit is door de unieke samenstelling van 2 eiwit soorten uit verse melk perfect geschikt om de ideale pannenkoek mee te maken. Bakken maar!

En die bonus dan? Die vind je als allerlaatste uitsmijtertje! Stiekem is het onze favoriete receptje!

Kokos pannenkoekjes

Deze kokos pannenkoekjes zijn koolhydraatarm en een heerlijke smaak explosie van kokos en kruidige cacao. Met maar liefst 15 gram eiwit per portie! Deze pannenkoekjes maak je met heerlijk mild kokosmeel. Hierdoor zijn ze koolhydraatarm maar o zo lekker!

Eiwitrijke chocolade pannenkoekjes

Het recept van deze eiwitrijke chocolade pannenkoekjes is bijna te lekker om te delen. Voor je het weet sta je ze namelijk elke week te bakken voor al je gezinsleden! Je krijgt er zelfs een recept bij om zelf een chocoladesausje te maken. Voor chocolade fans is dit smullen tot de 3e macht!

Pompoen pannenkoeken

Dit is zo’n heerlijke variatie tip in de herfst of winter als de pompoenen op z’n allerlekkerst zijn en je langs alle kanten om de oren vliegen! Pompoen kan een beetje ‘saai’ smaken maar niet als je deze pompoen pannenkoeken maakt met Live Puri chai eiwitpoeder! Wat vullen die 2 elkaar lekker aan. Deze pannenkoekjes zijn ideaal voor wie houdt van een lekker zachte pannenkoek en niet zo fan is van een hele fluffy pannenkoek. Ennnn, ook ideaal om groenten te vermommen voor je kids!

Hartige pannenkoeken

Meer trek in iets hartigs? U vraagt, wij draaien. Met het recept van deze hartige proteïne pannenkoeken kan je alle kanten op. Lekker gewoon zo naturel maar ook heerlijk met kaas, spek of zelfs pesto!

Proteine Chai Pannenkoeken

Ook deze proteïne chai pannenkoeken zijn glutenvrij en bijzonder makkelijk te maken. Zelfs op een drukke ochtend voor het werk, lukt het om deze in de pan te toveren. Je hebt er slechts 3 ingrediënten voor nodig, de rest is optioneel (maar maakt ze natuurlijk extra lekker).

American Pancakes Deluxe

Een super gezonde American pancake! Je maakt deze met havermout en ze zijn dus volkoren. Extra gezond dus doordat ze zowel vezel- als eiwitrijk zijn. En bovendien donders lekker!

Custard Funfetti Pancakes

Deze custard funfetti pancakes maak je niet in de oven maar in de pan met een secret ingredient: groenten. Het resultaat? Glutenvrije, suikervrij, goed vullende pancakes bomvol eiwit. Niets meer aan doen dus!

Proteine pancakes met mango en kokos

Dit is het ideale eiwitrijke pannenkoekje voor al je zomerse dagen. Super gezond zijn ze door het volkoren havermout en het Live Puri eiwitpoeder. Het allerlekkerste met een zongerijpte mango natuurlijk!

Bonus: Eiwitrijke flensjes!

Deze eiwitrijke flensjes zijn de zaligheid zelve. De sublieme structuur van een flensje maar dan ultra gezond en voedend door het Live Puri eiwitpoeder. Je maakt ze super snel en ze zijn ook koolhydraatarm te maken!

 

Heel veel geniet en inspiratie! Wil je een eiwitpoeder wat ervoor zorgt dat je pannenkoek altijd lukt? Dan zijn deze ongezoete eiwitpoeders de allerbeste keuze voor jou!

Recept en foto credits

Kokos pannenkoekjes: Anne Verhoeve van Anne Fun Healthy Food

Eiwitrijke chocolade pannenkoekjes: Laura van Lauras_super_vood

Proteine Chai Pannenkoeken: Anne van Anne Travel Foodie

American Pancakes Deluxe: Lisa van Foodlies

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!