American pancakes deluxe

31 januari 2020 in Ontbijt
American Pancakes met gezonde ingredienten

American pancakes maar dan gezond

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar als hier ‘s ochtends pannenkoeken gebakken worden, staat iedereen gelijk naast bed. Mijn ultieme favoriet op drukke doordeweekse ochtenden zijn deze super snelle proteïne chai pannenkoeken. Maar als er net een onsje meer tijd is, staan deze American pancakes op tafel. Enne, iedereen in huis kan deze maken dus dat is ook mooi meegenomen!

Ik heb in mijn tijd in Amerika best wel wat stacks American pancakes weggewerkt. Nooit met tegenzin en dat was wel te merken toen ik terug naar huis vloog. Moest bijna een tweede vliegtuigstoel bij betalen. Maar met het recept van deze gezonde American pancakes is dat risico ook weer ingedamd.

En ja maple syrup erover is lekker. Maar de topping op deze pancakes is toch wel heel zalig!

Bereidingstijd

15 minuten voorbereiden – 15 minuten bakken
Ingrediënten voor 10 pancakes:

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een blender/keukenmachine en meng tot een glad beslag.
  2. Verhit wat olie in een pan en bak ongeveer 10 pancakes van het beslag. Tip: schep met een ijslepel het beslag in de pan, zo krijg je ongeveer allemaal gelijke pannenkoekjes. Zodra er luchtbelletjes in het beslag komen, kun je ze omdraaien.
  3. Herhaal tot het beslag op is en top af met je favoriete toppings!

De pancakes op de foto zijn gedecoreerd met kwark, granola, banaan en vijg. Altijd wel eens zelf granola willen maken? Dan is deze speculaas granola een grote aanrader!

Dit recept en de foto van deze American Pancakes zijn van Lisa. Lisa is omschrijft zichzelf zo: foodblogger, coffee lover, sport fanaat, gek op gezonde voeding en fotograferen. Ze is eigenaar van FoodLies. Meer inspiratie van Lisa? Volg haar dan op Instagram voor nog veel meer gezonds en lekkers!

Gerelateerde recepten

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Nieuwsbrief