Interview met Ellen Geerlings

04 juni 2018 in Lifestyle
Ellen van Groen op je Bord

Live Puri stelt voor: Ellen Geerlings

Bij Live Puri geloven we in krachtige samenwerkingen. Daarom willen we jullie introduceren aan Ellen Geerlings. Ellen is orthomoleculair therapeut, eigenaar van www.ellengeerlings.nl en geeft persoonlijke coaching, workshops en lezingen.
Tijd voor eens een diepte interview!

1. Vertel eens wat meer over wie je bent?

Enthousiasteling, sportieveling en eigen baas! Van het bedrijfsleven naar het vinden van mijn passie en het opzetten van mijn eigen onderneming. Ik ben dol op nieuwe dingen ontdekken, reizen en mezelf ontwikkelen. Oh, en de sport uit zich in fanatiek powerliften en alles wat een fysieke uitdaging is. Daar ben ik toch wel redelijk verslaafd aan.

2. Waarom ben je gestart met je onderneming?

Voeding heeft mij altijd gefascineerd. Vroeger niet altijd op de meest positieve manier. Toen ik 8 jaar geleden besloot het roer om te gooien ben ik niet alleen 20 kilo verloren, maar is ook mijn passie geboren. Ik heb tijdens mijn eigen reis zoveel geleerd over voeding, gezondheid en zelfbeeld, dat wil ik met iedereen delen als coach en spreker. Ik weet hoe het is om overgewicht te hebben, om niet meer de energie te hebben en niet meer samen te werken met je lichaam. Ik weet ook hoe het is om dit gevoel wel weer te hebben, en het proces hiernaar toe eruit kan zien. Zo is Groen op je bord ontstaan. Ik wil helpen.

3. Wat zijn de grootste uitdagingen en hoe pak je die aan?

Mijn grootste uitdaging is denk ik ook direct mijn grootste kracht: ook ik worstel nog weleens met voeding. Als coach heb je soms het gevoel dat je het zelf perfect moet doen, maar zo werkt het niet. Ik wil juist laten zien dat het ideaalplaatje van de gezonde wereld niet bestaat, dat struggles rondom voeding er altijd bij horen. Ook ik sta nog weleens onzeker voor de spiegel! 

4. Waarom raad jij het gebruik van eiwitpoeders aan aan jouw klanten?

Eiwitten zijn erg belangrijk voor je algehele gezondheid, en het opbouwen en herstellen van je cellen. Dus niet alleen je spieren, zoals de meesten wel weten, maar eigenlijk alle cellen in je lichaam. Ook je hormonen hebben voldoende eiwitten als bouwstoffen nodig. Erg belangrijk bij diverse gezondheidsklachten. Daarnaast zijn eiwitten verzadigend en kan het dus ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon.

5. Wat is jouw ultieme droom om te bereiken met jouw bedrijf?

Mijn passie delen. Ik wil niets liever dan zoveel mogelijk mensen inspireren om met een glimlach voor de spiegel te staan. Ik wil laten zien dat voeding zoveel invloed heeft op je fysieke en mentale gezondheid en dat je kunt bereiken wat je wilt, als je samen gaat werken met je lichaam. Mijn ultieme droom? Dat ik heel veel mensen mag helpen om een positief en gezond leven te leiden, vol energie. 

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject? Dat kan online of offline bij Ellen. Sinds kort geeft ze ook via Facebook live sessies. Neem eens een kijkje op www.ellengeerlings.nl of Instagram.

Er staan ook veel lekkere recepten ter inspiratie op de website. Voor ons maakte ze deze heerlijke vijgen noten snack!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Nieuwsbrief