Deze Limoncello taart tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van al je gasten. Limoncello is een heerlijk drankje waarmee je je direct op een zonnig terras in Italië waant… Maar zoals deze taart bewijst, is het ook een perfect ingrediënt om een frisse taart mee te bakken.
Werkelijk iedereen kan deze makkelijke taart maken. Je hebt er zelfs geen oven voor nodig, alleen een beetje geduld want hij moet een nachtje in de koelkast logeren. Here we go!
Bereidingstijd
15 minuten
1 nacht in de koelkast
Ingrediënten bodem:
Ingrediënten vulling:
Eventueel als topping: 10 gram amandelschaafsel
Bereiding
Eet smakelijk!
Dit recept is van Yara en Terry. Op Instagram kan je Yara volgen als je geïnteresseerd bent in allerlei lekkers in combinatie met prachtige lifestyle foto’s. Laat je ogen even lekker genieten! Of maak de taart en laat iedereen om je heen meegenieten!