5 ongewone manieren om eiwitpoeder te gebruiken

04 maart 2022 in Lifestyle
Pindakaas eiwitrepen Live Puri

5 ongewone manieren om eiwitpoeder te gebruiken

Je eet netjes je bakje kwark leeg, en die (vega) burger gaat er ook wel in. Toch is het best een uitdaging om op dagelijkse basis voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ons eiwitpoeder helpt je daarbij: één shake levert al meer dan 21 gram eiwit!* Maar wist je dat je met het eiwitpoeder van Live Puri veel meer kunt dan alleen shaken? Ik zette 5 ongewone manieren om eiwitpoeder te gebruiken voor je op een rij. Stuk voor stuk creatieve toepassingen van Live Puri!

Proteine Latte Macchiato

Koffieliefhebbers opgelet! De combinatie van koffie, warme melk en melkschuim heeft een eiwitrijke makeover gekregen. En dankzij de samenstelling van het eiwitpoeder van Live Puri kun je van een Proteine Latte Macchiato zelfs genieten als je gevoelig bent voor lactose.

Eiwitreep

Een eiwitreep is een populair tussendoortje. Terecht; het is een lekkere, makkelijk mee te nemen proteïneboost. Helaas zijn de meeste eiwitrepen niet echt vriendelijk voor je portemonnee en bevatten ze veel kunstmatige zoet-, smaak-, en kleurstoffen. Dat kan anders! Met jouw favoriete smaak Live Puri eiwitpoeder en een handvol andere ingrediënten maak je zelf de lekkerste eiwitrepen die je ooit hebt geproefd.

Mona toetje

Een iconische vanillepudding met aardbeiensaus; pure verwennerij. Wist je dat het helemaal niet nodig is om met een grote boog om het Mona-toetjesschap te lopen? Echt niet, want na het doen van je boodschappen maak je met Live Puri zelf thuis een Mona toetje versie die veel lekkerder is(En waarbij de welbekende suikerdip gegarandeerd uitblijft!)

Power hummus

Met de voedingswaarden van de gemiddelde hummus is niets mis: de dip op basis van kikkererwten bevat veel ijzer, vitamine b9 en zink. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Live Puri Naturel geeft hummus – maar ook andere dips – een stoot eiwit én een romige smaak. Maak je hummus zelf volgens dit recept of roer wat eiwitpoeder door een ready-to-eat product.  

Eiwitrijke Pindakaas

Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? De pasta van gemalen aardnoten (pinda’s zijn geen noten) is een hoogwaardige eiwitbron, barst van de vitaminen en mineralen en bevat veel onverzadigde vetten. Vanwege dit laatste kun je er helaas niet ongelimiteerd van eten zonder dit uiteindelijk op de weegschaal terug te zien. Of toch wel? Vegan High Protein Pindakaas met Live Puri lepelen uit de pot is in elk geval een beter idee.

*Deze waarde geldt voor de eiwitpoeders van Live Puri op basis van natuurlijke wei en caseïnaat. Je vindt de ongezoete eiwitpoeders en licht gezoete eiwitpoeders in onze shop.

 

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!