Vegan High Protein Pindakaas

02 maart 2021 in Ontbijt
Vegan High Protein Pindakaas Live Puri

Vegan High Protein Pindakaas

We kunnen er niet over uit hoe simpel, en tegelijkertijd geniaal dit is… Pindakaas is ultiem lekker op een toastje of over je favoriete havermoutje en tegelijkertijd bevat het ook een bom (gezonde) vetten. Dat betekent dat je pindakaas niet ongestraft eindeloos kunt eten zonder dit uiteindelijk op je weegschaal terug te zien. Maar deze vegan high protein pindakaas heeft z’n zaakjes veel beter in balans!

Hoe slim is het om er zelf een eiwitrijke variant van te maken! Veel lekkerder dan een kant en klare pot en bovendien maak je het in een handomdraai. Per portie van 20 gram (ongeveer genoeg om een boterham te besmeren), krijg je maar liefst 14 gram eiwitten mee. Ter vergelijking: zonder toevoeging van het Live Puri eiwitpoeder smeer je slechts 5 gram eiwitten op je broodje. En ondertussen weten we allemaal: eiwitten verzadigen meer dan vetten of koolhydraten dus je krijgt minder snel trek in een nieuwe portie!

Ons vegan eiwitpoeder lost zo makkelijk op, dat je deze vegan high protein pindakaas gewoon met een lepeltje door je favoriete pindakaas kan roeren. Kind kan de was doen!

Bereidingstijd

1 min

Voedingswaarde

Totaal: 168 kcal, 3 gr koolhydraten, 11 gr vet, 14 gr eiwitten.

Ingrediënten:

Bereiding

  1. Meng de pindakaas en het Live Puri eiwitpoeder in een kommetje.
  2. Smeer over je toastje, cracker of doe en schep door je havermout!
  3. Genieten!

Smakelijk!

Dit recept en de foto’s van deze Vegan High Protein Pindakaas zijn van Livia. Haar creaties en oprecht inkijkje in haar leven en kan je volgen op Instagram of op haar website!

Gerelateerde recepten

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!