Plannen smeden? En er 100% voor gaan!

18 januari 2019 in Lifestyle
plannen maken met besneeuwde bergen

Plannen smeden? Lees mijn verrassende plannen!

Heb jij je goede voornemens waargemaakt of zijn ze al met de noorderzon vertrokken? Vorig jaar in januari schreef ik al een blog met zes tips om ook zonder te kunnen. Ik heb het altijd een beetje raar gevonden om 1 januari als iets speciaals te zien. Meestal voel ik me ook niet topfit (want de dag na 31 december). En wat als je geen voornemens of plannen gemaakt hebt? Heb je dan de boot gemist voor het hele jaar? Ik mag hopen van niet!

Wat ik dan wel weer fijn vind, is dat het een moment creëert om vooruit kijken. Ik wil met Live Puri dit jaar verder vlammen met nieuwe (en vaste) klanten, energieke partnerschappen maar ook met nieuwe producten. Stiekem fantaseer ik hier al een tijdje over en ik krijg ook vaak ideeën van klanten aangedragen. Waarvoor dank want hierdoor heb ik al een aardig verlanglijstje kunnen maken.

En op persoonlijk vlak heb ik ook al een paar nieuwe plannen in het verschiet. Het ene is al heel concreet. In februari ben ik 10 dagen van huis omdat ik voor Because we Carry ga werken in een vluchtelingenkamp op Lesbos. Waarom? Omdat ik als ondernemer iets wil terug doen. Omdat ik best wel die druppel op een hete plaat wil zijn. Omdat ik overtuigd ben dat een klein gebaar de wereld kan betekenen voor iemand die bijna niks meer heeft. 

Daarnaast wil ik graag de 30mijls wedstrijd solo zeilen dit jaar. Misschien hebben jullie al gezien dat zeilen mijn grote passie (geworden) is. Ongeveer 12 jaar zeil ik inmiddels. Eerst vooral benedendeks zorgen dat de kinderen het een beetje aangenaam hebben tijdens onze tochten. Maar de laatste jaren steeds fanatieker als stuurvrouw tijdens serieuzere wedstrijden. Ik krijg spontaan een beetje (veel) buikpijn van deze uitdaging omdat hij toch wel ver buiten mijn comfort zone is! Maar ja, binnen je comfort zone win je geen medailles, heb ik vorig jaar geleerd van Maartje Paumen. 😉

Et voila, als je het uitspreekt en ook nog opschrijft moet je er serieus mee aan de gang. Wat zijn jouw plannen? Deel ze onder deze post op Instagram!

Liefs,
Maaike

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Nieuwsbrief