Een cakeroll is bij uitstek geschikt om jezelf en gasten een keertje te verwennen met een bijzonder mooie lekkernij! Anouk probeerde al tijden een cake roll met eiwitpoeder te maken, maar steeds brak de koek als ze hem ging rollen.
Het deeg moet redelijk stevig zijn maar dus ook luchtig. Dat is niet alleen nodig voor het rollen maar ook het! Ze ging aan de slag met Live Puri eiwitpoeder en toen werd ze super enthousiast! Waarom deze cakeroll enkel lukt met Live Puri eiwitpoeder? Omdat we een speciale blend van eiwitten hebben. Met wei eiwitpoeder alleen, krijg je nooit dit eindresultaat.
Terug naar Anouk want ze maakte gelijk 2 varianten! Deze shake in a cakeroll met een lekkere cacao vulling. En deze koolhydraatarme cheese cakeroll. Een cake die volledig glutenvrij en koolhydraatarm is want er zit geen meel of havermout oid in, enkel Live Puri eiwitpoeder. Ideaal voor wie overgevoelig is of minder koolhydraten wil eten.
Maar eerst het recept van deze cacao cakeroll! Let’s go!
Bereidingstijd
10 min bereiden
10-12 min bakken
60 min in koelkast
Ingrediënten cake:
Ingredienten vulling
Bereiding
Dit recept is van Anouk. Volg haar op Instagram voor allerlei lekkers!