Vegan Peanutbutter Chocolate Mugcake
LET OP! Alles in deze mok is fluffy, vegan, glutenvrij, eiwitrijk, zonder olie én gewoonweg overheerlijk.
Het draagt de naam Peanutbutter Chocolate Mugcake en die ‘hele mond vol’ is precies wat je wilt. Dat kan ook! Mits je Live Puri Vegan eiwitpoeder met pindakaas en een handvol andere ingrediënten in huis hebt liggen. Verder heb je maar 5 minuutjes nodig, hooguit. En een magnetron.
Een mugcake is ideaal als je een warm en snel ontbijtje wil. Ideaal voor de wat frissere ochtenden wanneer je niet veel tijd hebt. Live Puri mugcakes komen bovendien in vele soorten en smaken! Hier vind je al onze eerdere mugcake recepten!
Bereidingstijd
5 min
Voedingswaarde
Per portie: 339 kcal, 21 gr koolhydraten (waarvan 4 suiker), 16 gr vet, 19 gr eiwitten.
Ingrediënten:
- 25 gram gemalen havermout
- 12,5 gram Live Puri vegan eiwitpoeder pindakaas of Live Puri vegan eiwitpoeder chocolade
- 1 el kokosmeel
- 1/2 tl bakpoeder
- 2 el pindakaas
- 1 el suikervrije Steviala stroop
- 80 ml plantaardige melk
- 20 gram suikervrije chocolade druppels
Bereiding
- Meng de havermout, kokosmeel, bakpoeder en het Live Puri eiwitpoeder in een grote mok.
- Voeg de pindakaas, stroop en melk toe en klop met een vork door elkaar totdat je een zacht deeg krijgt.
- Roer er zachtjes de chocolade doorheen.
- Zet gedurende ongeveer 2 minuten in de magnetron op 500-650W. Klaar!
Dit recept en de foto’s van deze peanutbutter chocolate mugcake zijn van Livia. Haar creaties en oprecht inkijkje in haar leven en kan je volgen op Instagram!