Vegan chocolade pindakaas smoothie

05 juni 2020 in Tussendoortjes
Live Puri vegan chocolade smoothie

Vegan chocolade pindakaas smoothie

Je raadt nooit welke groente de basis vormt voor deze vegan chocolade pindakaas smoothie! Dat is namelijk bloemkool! En over bloemkool hebben we met deze bloemkool tosti al een keer een boom opgezet. In deze smoothie proef je werkelijk niet dat je stiekem deze groente zit te slurpen.

Dit is zo’n ongelooflijk lekker verrassende combinatie van ingrediënten en je krijgt ook nog eens in een handomdraai een flinke portie van 150 gram groenten mee binnen.

Het Live Puri pindakaas eiwitpoeder maakt van deze smoothie een waar succesnummer. Want ben jij fan van pindakaas maar niet altijd van de vetten die erin zitten? Dan is het nieuwe Live Puri plantaardige eiwitpoeder in de smaak pindakaas de perfecte oplossing voor jou! Wel de lekkere smaak maar de goodies van eiwitten!

Here we go!

Bereidingstijd

3 minuten

Voedingswaarde

Per portie: 296 kcal, 49 gr koolhydraten (waarvan 14 gr suiker), 3 gr vet, 16 gr eiwitten.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in de blender of kom voor de stafmixer en mixen tot je een egale smoothie krijgt.
  2. Schenk in mooi glas en heerlijk slurpen maar!

Het recept en foto van deze vegan chocolade pindakaas smoothie is van Charlotte. Ze deelt haar graag haar favo all-day breakfast recepten en gezonde baksels en neemt je mee naar haar lievelingshotspots. Meer zien? Volg haar dan op Instagram voor nog veel meer leuks en lekkers!

Gerelateerde recepten

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!