Vegan aardbeien mango nicecream
De start van de lente betekent nieuwe verfrissende recepten! En hoe kan je dat beter doen dan met een eiwitrijke nicecream? Een heerlijk zelfgemaakt ijsje waar je onbeperkt van mag genieten.
Deze vegan aardbeien mango nicecream is een combinatie van bevroren vruchten, eiwitpoeder en een scheutje (plantaardige) melk. Meng de ingrediënten door de blender tot het een mooie zachte structuur is. Daarna kun je zelf los gaan met de toppings, zodat je er echt een feestje van maakt.
We maakte al eerder een chocolade proteine nicecream, of wat dacht je van dit eiwitrijke ijsje met pindakaas en bevoren rood fruit?
Bekijk de video waarin we het recept delen op ons Instagram account, of volg hieronder de stap-voor-stap instructies om deze heerlijke nicecream zelf te maken!
Dit recept en de foto’s zijn gemaakt door Yara van Dubbel Zoet.
Ingrediënten
- 2 bevroren bananen, in plakjes
- 200 gram bevroren mango
- 100 gram bevroren aardbeien
- 3 scoops Live Puri Vegan Vanille eiwitpoeder (of de Live Puri aardbeien eiwitpoeder)
- 100 ml (plantaardige) melk
- Toppings naar keuze. Wij kozen voor kokosrasp, pure chocolade, verse aardbeien en een Lady Fruitcake bar
Bereidingswijze
- Mix alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en mix tot het glad is.
- Schep het mengsel in een glas of bakje.
- Top de vegan aardbeien mango nicecreams af met een topping naar keuze.