Vegan Peanutbutter & Jelly Quinoa Havermout
Dat pindakaas en frambozen een beproefde combinatie zijn wist je misschien al. Wat je misschien nog niet wist, is dat wij een Vegan Pindakaas eiwitpoeder hebben. Ja, écht!
En dat betekent extra pindasmaak, extra eiwitten en extra genieten. Bijvoorbeeld van deze kom vegan peanutbutter & jelly quinoa havermout. Dit ‘recept’ is echt op het lijf geschreven van mensen zonder tijd en zonder kook-skills 🙂 Het is echt heel makkelijk en iedereen kan dit maken.
De credits voor dit recept zijn voor Livia die deze succes nummers eerder al maakte: eiwitrijke bounty’s en vegan funfetti eiwitreep. Bewezen heerlijk!!
Bereidingstijd
10 min
Voedingswaarde
Per portie: 338 kcal, 42 gr koolhydraten, 10 gr vet, 17 gr eiwitten.
Ingrediënten:
- 40 gram quinoa vlokken
- 7 gram gebroken lijnzaad
- 12,5 gram of 1 schep Live Puri vegan pindakaas eiwitpoeder
- 50 gram bloemkoolrijst (optioneel)
- 240 ml plantaardige melk
- 80 ml water
Bereiding
- Meng alle ingrediënten in een pannetje en breng op vrij hoog vuur aan de kook.
- Verlaag de temperatuur en laat zachtjes pruttelen totdat je de gewenste dikte bereikt hebt.
- Giet in een kom en decoreer met wat frambozen en een schep notenboter of pindakaas. Of welke topping je eigenlijk lekker vindt!
Dit recept en de foto’s van deze vegan peanutbutter & jelly quinoa havermout zijn van Livia. Haar creaties en oprecht inkijkje in haar leven en kan je volgen op Instagram of op haar website!