Groene Kiwi Avocado Proteine Smoothie

13 mei 2020 in Tussendoortjes
Live Puri groene kiwi avocado proteine smoothie

Groene kiwi avocado proteïne smoothie

Deze kiwi avocado proteïne smoothie is een ware vitamine proteïne bom. Ideaal voor na een workout of als lekker en gezond tussendoortje. De combinatie van kiwi, avocado en het kokos eiwitpoeder leveren vele voordelen voor je gezondheid!

Kiwi is van alle fruitsoorten misschien wel degene met de meeste voordelen. Dat een kiwi rijk is aan vitamine C wist je wellicht al, maar wist je ook dat er wel 17 andere vitamines en mineralen in zitten? Ik vind kiwi’s vaak te zuur om zo uit het vuistje te eten maar in een smoothie is het een geweldig ingrediënt.

De avocado levert je een bron van gezonde namelijk onverzadigde vetten. Vet is een belangrijke bron van energie voor je lichaam en bovendien zorgt het ervoor dat je in vet oplosbare vitamines zoals vitamine A, D en E kan opnemen. Liefst kies je voor onverzadigde vetten omdat verzadigde vetten een ongunstig effect kunnen hebben op het ongunstige cholesterol op je bloed.

En tot slot natuurlijk het Live Puri kokos eiwitpoeder! Het vult deze smoothie perfect aan om complete voedingswaarden te krijgen. Wat koolhydraten en een gigahoeveelheid vitamines en mineralen uit het fruit, gezonde vetten uit de avocado en meer dan 20 gram eiwitten.

Ingredienten

Bereiding

  1. Pak je blender (of staafmixer) en mix alle ingredient door elkaar.
  2. Voor het beste resultaat begin je met de vloeistof in je beker en voeg je daarna de droge ingrediënten toe.
  3. Schenk in je favoriete glas en feel good!

Dit recept en de foto zijn van Ingrid. Meer smoothie inspiratie van Ingrid? Wat dacht je van deze red velvet cake smoothie of deze groene smoothie in a jar? Volg haar op Instagram voor nog veel meer lekkers!

Gerelateerde recepten

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!