"Wat een verrassing! Deze eiwitshake is echt lekker!" – Een jaar Live Puri…

12 september 2018 in Blogs
Een jaar Live Puri

Een jaar Live Puri, tijd om eens de balans op te maken

Toen ik besloot om te starten met Live Puri, had ik geen vermoeden dat mijn leven ondersteboven en binnenstebuiten zou keren. Een eigen onderneming starten is een bijzonder proces en eentje met een open eind, zonder right or wrong en met vooral heel veel keuzes, ontmoetingen en vallen en opstaan.

Een jaar geleden startte voor mij een avontuur dat als een rollercoaster ging. Een product in de markt zetten ‘from scratch’ is een hele grote uitdaging. Ik ben er zo trots op dat dat gelukt is en krijg gigantisch veel voldoening als ik een berichtje krijg van een tevreden klant. Of als ik een leuke reactie krijg van iemand die voor het eerst gaat proeven. De mooiste reactie op een sampling kreeg ik laatst van iemand die niet wou proeven omdat hij “niet van de shakes was omdat ze altijd zo raar smaken”. Ik vermoed dat hij uit een bepaalde beleefdheid toch maar een slokje nam en vervolgens met enthousiaste en verbaasde twinkelingen in de ogen zei: “Wat een verrassing! Deze is écht lekker!”. Kijk, daar doe ik het wel voor.

Naast een enorme persoonlijke ontwikkeling mag ik regelmatig inspirerende en aanstekelijk enthousiaste mensen ontmoeten om mee samen te werken. Zo ontmoette ik Maartje Paumen, een sportvrouw van kaliber. Die ook nog eens met plezier Live Puri gebruiker is omdat ze voelt dat het voor haar werkt. Daar krijg ik energie van en ben ik ook best wel een tikkie trots op!

Dat het niet alleen maar walhalla is, geef ik graag als eerste toe. En juist omdat de hoogtes zo hoog zijn bij succes van je eigen onderneming, komen de dalen ook wel extra hard aan. Leren omgaan met teleurstelling is toch ook wel een leerproces, merk ik.

En als ik dan de balans opmaak, heeft het eerste jaar mij heel veel gebracht:

  • Trots. Zakelijk ben ik op geen enkel ander project zo trots geweest. 
  • Voldoening. Een verschil helpen maken in iemands leven, geeft mij de grootste voldoening ooit. 
  • Inspiratie. Ik werk samen met professionals die ook nog eens een leuk karakter hebben. Van goeie samenwerkingen krijg je vleugels!
  • Passie. Ik doe wat ik graag doe. Werk dat niet als werken voelt, maar als bouwen aan iets. Dat wil ik mijn dochters ook graag meegeven als voorbeeld.
  • Ontwikkeling. De leercurve die je doorloopt als je een eigen bedrijf start is enorm en ik wens iedereen een keertje zo’n jaar vol levenslessen toe. 

En dan het toetje! Omdat Live Puri jarig is, krijg jij deze maand 15% korting op de Live Puri Magnesium. Wat magnesium allemaal voor je doet lees je hier. Leuk cadeautje? Bestel dan snel met kortingscode MAGN15 want deze actie geldt alleen in de maand september 2018! 

Liefs,
Maaike

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Nieuwsbrief