Onderzoek toont aan: gezond presteren loont!
In een gezonde werkomgeving voelen we ons niet alleen beter, we presteren er ook beter. Dat is de conclusie van recent en uitgebreid onderzoek van het CBRE, in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit Twente. Op vijf gebieden werden veranderingen onderzocht: juiste verlichting, natuurlijke ruimte, lichamelijke beweging, mentale balans en gezonde voeding. Gezonde voeding blijkt de grootste positieve impact te hebben. De belangrijkste resultaten: (1)

  • prestaties verbeteren met 45% met gezonde voeding. (Ter vergelijking: minder zitten en meer bewegen droegen ‘slechts’ 12% bij).
  • 78% voelde zich energieker door het consumeren van gezonde voeding op het werk.
  • Gezonde voeding op kantoor maakte mensen bewuster van hun gezondheid en inspireert ze om ook thuis gezonder te leven.

Werk aan vitaliteit en productiviteit
Ook op jullie kantoor wordt er dagelijks hard en intensief gewerkt. Dat vereist veel energie van alle betrokken medewerkers. Energie die je dus beter niet haalt uit vette snacks, zoute soepjes of zoete dranken, die vaak als tussendoortjes worden geconsumeerd. Maar hoe draag je als werkgever dan wel bij aan vitaliteit, productiviteit en creativiteit van je team? En hoe blijf je in je welzijnsaanbod aantrekkelijk om talent aan te trekken en te behouden?

Maak kennis met Live Puri!
Live Puri biedt het meest pure en bewuste alternatief. Met heerlijke shakes die bijdragen aan een gestructureerd, compleet en verantwoord eetpatroon. Zo voel je je fit, op elk moment van de dag. Live Puri is 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen. De unieke blend van onze caloriearme producten werkt langdurig verzadigend waardoor je lange tijd productief blijft. De shakes met 4 unieke smaken zijn vooral lekker en héél makkelijk klaar te maken.

Starterskit of meer informatie?
Steeds meer bedrijven kiezen voor Live Puri. Ter kennismaking bieden we verschillende starterskits aan, vol pure producten voor een fittere en bewustere werkomgeving. Bekijk hier onze zakelijke starterskits. Voor een voorstel op maat bel of mail je op 0648470205 of info@livepuri.nl.

(1) Bron: Healthy Offices Research, het sneeuwbaleffect van Healthy Offices, CBRE, 2017

Bekijk hier onze vier zakelijke proefpakketten