Live Puri stelt voor: Marit Hollander

06 november 2020 in Lifestyle
Live Puri Marit Hollander

Live Puri stelt voor: Marit Hollander

Een leefstijl en een lichaam waar je blij mee bent, dat is wat ik iedereen gun. Want als je je goed voelt in je vel, straal je en kan je de wereld aan. En die positieve mindset helpt jou dan weer aan zelfvertrouwen om dat ene moeilijke gesprek te voeren. Of om simpelweg met plezier kleren te gaan shoppen. Hoe fijn zou dat zijn?

Sommigen hebben de perfecte eetbalans gevonden en weten precies hoe ze hun lichaam moeten ‘voeden’ om af te vallen of op gewicht te blijven. Anderen zijn er dan weer bij gebaat om samen met een coach van start te gaan. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat een voedingscoach heel veel kan brengen op een hele lange termijn. Benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? Je leest hier alles over mijn gewicht.

Be stronger!

Een coach is niet alleen een stok achter de deur maar ook iemand die jou helpt om gezonde keuzes te (leren) maken. Daarnaast is een coach er ook voor je als je een dip ervaart (en die komt geheid). Een verandertraject kent namelijk geen stijle lijn omhoog maar is eerder grillig en soms gaat de curve zelfs even omlaag.

Met Live Puri werk ik vaker samen met professionele voedingscoaches en personal trainers. En vandaag stel ik je graag voor aan Marit Hollander van Be Stronger. Marit is afvalcoach voor vrouwen die echt klaar zijn met diëten. Haar klanten kiezen voor een traject met Marit, vaak nadat ze zonder al te veel succes zelf al verschillende dingen geprobeerd hebben.

Wel investeren in een nieuwe iphone, niet in coaching

Met haar studie psychologie als achtergrond en vanuit haar uitgebreide persoonlijke ervaring, geeft ze online persoonlijke coachingstrajecten van 4 maanden. Uiteraard horen daar voedingsplannen en bewegingsadviezen bij. Maar Marit kijkt verder dan dat. Misschien zit er een obstakel in je mindset wat je weerhoudt van je doelen. En ik heb zo het idee dat haar ongezouten kijk en positieve insteek nog wel eens meer dan in gang zetten dan alleen afvallen.

Wil je eerst een keertje een voorproefje? Dat kan zeker want je kan elke maand kans maken op een van de 3 gratis voedingschecks. Bovendien deelt Marit ook heel veel waardevolle tips en lekkere recepten via haar Instagram account. Ik volg Marit al een tijd en onlangs maakte ze een post over hoe we met z’n allen meteen geld op tafel leggen voor een nieuwe telefoon maar aarzelen als het gaat om geld uitgeven aan personal coaching. Gek is dat eigenlijk he?

Ik weet uit persoonlijke ervaring dat elke euro die ik ooit aan coaching en training uitgegeven heb, het dubbel en dwars waard was. En met inflatie erbij telt dat aardig op! Doen dus!

Liefs,
Maaike

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Nieuwsbrief