Ontvang een gratis exclusief recept: kies je voor zoet of hartig?

2 ultieme eiwitrijke gratis recepten! Zoet: Het ultieme eiwitrijke custard recept!

The proof is in the cinnamon custard: dit is de lekkerste eiwitpudding die je ooit zult eten! Maar ‘extreem lekker’ is nog lang niet alles. De bereidingstijd bedraagt nog geen 5 minuten, de smaak en textuur zijn briljant en de voedingswaarden zijn verbluffend.

Gezond recept Pide Live Puri Hartig: Gezonde Turkse pide

Het maken van deze gezonde Turkse pizza scheelt je een hoop ongezonde koolhydraten, vetten en levert je een snelle maaltijd vol eiwitten en vezels op. Handen in de lucht voor gezond fastfood!? We gaan gezonde Turkse pide maken!

Laat je naam en e-mail adres achter en je ontvangt het recept en een unieke kortingscode in je mail. Deze recepten vind je overigens niet op de website of via onze social media kanalen. Maar trust me, ze zijn beide subliem!

3 of 4x per maand krijg je onze best kept secrets in je mail (je kan je op ieder moment uitschrijven). Altijd wat leuks en waardevols! Beloofd!

  • Praktische makkelijke tips
  • Unieke kortingscodes
  • Ultiem lekkere recepten

Wie zijn wij van Live Puri? 2 ultieme eiwitrijke gratis recepten!

De oprichtster van Live Puri®, Maaike Godts is na jarenlange ervaring bij een zuivelbedrijf, in 2017 gestart met Live Puri. Haar missie? Een top kwaliteit eiwitpoeder ontwikkelen wat niet alleen lekker maar ook nog eens puur en zonder toevoegingen het allerbeste is. Missie geslaagd want inmiddels leveren we een positieve bijdrage aan het leven van velen. En inmiddels bestaat het assortiment ook uit pure vitamines, vegan eiwitpoeders en maaltijdvervangers. Heel regelmatig krijgen we berichtjes van klanten over hoe blij ze zijn dat ze Live Puri ontdekt hebben!